View Single Post
  #10512 (permalink)  
Vechi 27 feb 2011, 15:37:51
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de anqutz Vezi mesajul


Mda, s-a vazut imediat lipsa de miscare dupa ce m-am despartit de el si am inceput sa ies cu actualul. 5 sau 6 kg in 2 luni, poate chiar mai putin.

Da, stiu ca e greu. Abia ma obisnuisem sa alerg si chiar si asa, uneori alerg cu greu. La mine la sala nu-s geamuri insa merge bine aerul conditionat. Cel putin in sala de aerobic. Am zis ca sapt asta fac un efort si ma duc la ABT (abs, butt & thighs), care e destul de alert, insa suntsigura ca ma va ajuta sa ard ceva din burtica ramasa.
Eu de cand m-am desparti de unul dintre ex,am inceput sa mananc ok si in weekend. Inainte in fiecare weekend mancam numai prosti si nu faceam miscare absolut deloc.
E mult mai ok sa fiu intependenta,sa nu depinde de nimeni. Aerobicul mi-a deschis o ,,alta portita'' ,sa cunosc si alte persoane si sa ma ambitioneze.
Antrenoare mi-a sps,,ai revenit'' si eu ii spun ca da si mi-a spus,,f bine ai facut,sa nu te lasi''.
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]