Subiect: Jurnalul Crissei
View Single Post
  #106 (permalink)  
Vechi 01 dec 2010, 20:13:05
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Crissei

Citat:
Anterior postat de crissa17 Vezi mesajul
Si eu tin cont cat pot de sfaturi, si iti multumesc. Tot timpul le-am citit si am incercat sa tin cat de mult posibil cont de sfaturile pe care mi le-ai dat.

Chiar uite azi am mancat 800kcal si ma simt vinovata ca am mancat atata orez. Maine o sa mananc un borcan de spanac....adik nu stiu cate calorii plus fulgii de seara si un fruct o sa se faca in jur de 100. Incerc. Nu vreau sa te superi pe mine sau asa.... Te pup
Draga Criss, eu nu ma supar pe tine, dar mi se pare ca tu esti asa de suparata pe tine incat nici nu tii la viata ta. Daca tu ai fi sora mea, sau cineva aproape de mine, altul ar fi cazul: atunci as putea in mod activ sa te ajut. Asa insa, nu pot sa te ajut decat daca ai incredere oarba in mine, ca sa te convingi ca se poate si altfel. Daca nu ma crezi, nu pe mine ma doare -- si deci nu am de ce sa ma supar -- ci tie insati iti faci rau. Eu nu stiu ce anume vrei sa incerci insa: normal ca daca nu mananci deloc slabesti, cel putin pe termen scurt. Asta nici nu trebuie demonstrat. Insa intrebarea e: vrei ca toata viata sa te chinui asa: dinte, pauza, lipsa, gaura? (adica o zi din patru mananci ok, restul nu mananci nimic?).

Sa stii ca orezul in cantitati mari nu te ingrasa ci te umfla. Gandeste-te la un burete: cand mananci fainoase (orez, grau, etc) si bei apa, fainoasele absorb apa si deci te umfli ca un burete. Singura solutie e sa mananci mai putine fainoase si sa-ti iei caloriile din proteine: carne, oua, lactate, si legume. Sa stii ca un regim disociat merge mai bine pentru ce ti-ai planuit tu decat infometarea.

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]