View Single Post
  #107 (permalink)  
Vechi 23 mai 2011, 20:35:18
steffany's Avatar
steffany steffany este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 04 feb 2011
Locaţie: cluj-napoca / jaca, Spania
Vârsta: 39
Date: 164cm, 59.9kg
Mesaje: 1.443
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: "Slabute" din judetul Cluj

Citat:
Anterior postat de bubulina77 Vezi mesajul
Salut fetelor,si eu sunt pe aici,de fapt intru zilnic sa va citesc dar nu prea scriu,sunt si eu la dieta,de fapt vreau sa slabesc 6-7 kg ar fi super dar e f greu ,am 172 si 69-70 kg depinde de zile,de 2 saptamani m-am apucat de taebo si incerc sa am grija cu papa, voi ce faceti?cum stati cu kg??
va puuuup!
Buna Bubulina eu am slabit aproape 7 kile si mai am inca sapte si da e greu , e foarte greu dar merita oseneala cand te uiti in oglinda , cand vezi ca poti lua pe tine haine care nu mai intrau ( cum am patit eu) . Important e sa nu te lasi si sa fi constanta.Eu acum sunt cu musafirii si cum de obicei ma cam chinuie nu fac sport in zilele astea , doar plimbari usoare. Eu de exemplu slabesc cate putin cam 500 sau 600 grame pe saptamana dar ma multumesc si cu atat. Am avut si 3 saptamani in care nu am dat jos nici 100 de grame asa ca ma multumesc daca scade in fiecare saptamana.Tu tii vreo anumita dieta?
__________________

jurnal steffany
dupa ploaie tot timpul iasa soarele
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...fany-8700.html

steffany, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1747 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1230 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat