Subiect: The Ice Queens
View Single Post
  #107 (permalink)  
Vechi 07 dec 2011, 12:16:40
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: The Ice Queens

Citat:
Anterior postat de andrylici Vezi mesajul
Dragelor, ce credeti ca ar trebui sa mancam cu o zi inainte de cantar ca sa mai eliminam din apa acumulata si sa fim mai usoare? Eu acum ma simt asa de balonata si de umflata ca nu stiu ce sa fac. Mama tot ii da cu Activia dar cum nu are 0% grasime, eu nu prea vreau sa bag niste grasime inutila ca si asa cu lipidele stau prost de obicei.
eu zic asa... mare atentie atat la sarat cat si la dulce.. ambele extreme, fie ca mancam prea sarat fie ca mancam prea zaharat... ne fac sa retinem apa. eu las sarea din mana si nu mananc nici dulciuri... apoi sportul intens facut duminica nu e ok pt cantar, facut doar eventual dimineata, nu seara, pentru ca se traduce prin oboseala musculara..
un somn complet.. adica dormit pe saturate! si trebuie bauta multa apa.. contrar a ceea ce au putea crede unele slabute, ca daca bei mai multa apa esti mai grea... nu! organismul daca nu are nevoie de apa, o filtreaza, si facem pipi... o data cu apa eliminata trece si sarea (care ne face sa retinem apa) trec si toxine... ajuta la depurat cu alte cuvinte, si prin curatarea asta se pierde in plus si apa care ai sta captiva prin tesuturi..
de asemenea f importanta este si incarcarea cu carbohidrati.. in special cei mancati seara, pentru ca sunt stocati sub forma de glicogen in ficat si muschi, iar glicogenul leaga 4 molecule de apa

deci nu : sare in exces, zahar, carbohidrati seara, sport intens seara tarziu!
da: apa multa, sport intens devreme, o dieta echilibrata
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat