Subiect: Tinem Post
View Single Post
  #108 (permalink)  
Vechi 02 feb 2011, 18:45:31
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Tinem Post

Salut fetelor!

Eu am inceput sa tin posturile de peste an de curand -- de anul trecut, mai exact. E destul de greu pentru ca in Germania postul -- daca se tine -- se tine altfel, si e greu sa gasesti mancare pe regim Vegan. Tin si miercuri si vineri pe cat posibil, cu abateri cand sunt in calatorie (conferinta) si e mai greu sa tin post.

Eu sunt acum la mentinere, si am oarecare tendinte spre anorexie, pe care le pun sub titlul "ganduri pacatoase". Am inceput de curand sa ma bucur mai mult de mancare, in general de proteine, dar inca imi numar caloriile si am tendinte de umplere psihologica (adica simt ca sunt plina pana-n gat) odata ce ajung un prag caloric. Deocamdata pragul e undeva in jur de 1000 kcal. Incerc sa tin post cu evlavie, dar dupa cum spun apar tendintele astea anorexice, mai ales pentru ca multe mancaruri de post ori te umfla -- daca sunt legume care absorb multa apa -- ori ingrasa -- carbohidrati. Am invatat mult din postul Pastelui de anul trecut: anul asta cred ca are sa mearga treaba mai bine.

Vreau sa organizez un soi de concurs pentru cei care vor sa tina Postul Pastelui, dar intre timp ma intreb daca nu putem folosi si acest topic ca pe un loc unde sa scriem dezlegarile in fiecare luna, sa schimbam retete, si sa dam raportul la cum reusim sa tinem post. Ati fi interesati?

Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat