View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 31 aug 2012, 22:31:43
Olime's Avatar
Olime Olime este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 31 aug 2010
Locaţie: Praga, Cehia
Vârsta: 39
Dieta: Monty
Date: 160cm, 82.8kg
Mesaje: 735
Aprecieri acordate: 136
Am fost apreciat(a) de 166 ori in 121 mesaje
Implicit Re: ♥ My way to happiness - Jurnal Kimberly

Citat:
Anterior postat de kimberly Vezi mesajul
Pai mi-a dat niste foi cu anumite alimente pe care le pot combina. Supe simple, salate, orez cu legume, lapte cu cereale, etc . In principiu, cat mai sunt legume si fructe in piata trebuie sa profit maxim de ele, pentru ca la iarna o sa-mi schimbe regimul putin. Trebuie sa mananc multa branza, lapte, fructe, legume, iar carnea si painea imi sunt total interzise (am voie doar piept de pui si peste - iar astea le bag de saptamana viitoare in meniu). Si la alimente interzise am tot ce e alb: zahar alb, faina alba, orez alb. De aceea mi-am si cumparat zahar si orez brun, faina oricum nu foloseam nici inainte. Mi-a fost putin greu la inceput sa renunt la paine, dar m-am obisnuit. Legume am voie doar la gratar si fierte, iar cartofi, numai o data pe saptamana (cred ca o sa profit in week'end si o sa-mi fac o salata orientala, abia astept )


Hello Mada
Suna destul de rezonabil ce ti-a dat voie sa papi. Mai bine ca te-a pus sa scoti zaharul alb si orezul alb, cica n-ar fi asa bune din ce am tot citit. O sa mi caut si eu orez brun, cred ca pot sa gasesc la supermarket.
Legume si mie mi-a recomandat nutritionistul, cat mai multe si daca se poate ne-gatite si mai bine. Evident de evitat cartofii si mazarea...care oricum nu=mi lipsesc.
Azi ce ai papat toata ziua?
Te pup draguta
__________________
Jurnal Olime
Olime, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2028 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1511 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]