View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 16 iun 2013, 11:29:52
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

M-am cantarit azi: 47. Ma asteptam sa fi crescut putin, avand in vedere ca saptamana asta nu am facut mai deloc sport si nu am ars nimic. Dar asta e, nu cred ca e capat de lume, cand voi incepe sa merg la sala va fi altceva.
Deci de maine trec la faza III din Dukan pe care o voi tine 40 de zile. Nu regret deloc ca am inceput aceasta dieta, eu aveam o alimentatie foarte slaba in proteine si cred ca corpul meu chiar simtea lipsa. Faza a IV-a din Dukan e simpla, o zi pe saptamana de proteine nu va fi ceva greu de indeplinit si cred ca ma voi obisnui repede. Taratele de ovaz vor fi foarte usor de introdus zilnic pentru ca la micul dejun eu vreau sa incep sa consum porridge si voi face o combinatie intre fulgi si tarate de ovaz. Yum-yum! Abia astept! In concluzie, alimentatia mea de acum inainte va fi cat mai healthy posibil, fara excese de nici un fel. Acum chiar nu mai simt nevoia de zahar, sunt plina de energie si fara el si.. aici vine surpriza.. Mi-am facut meniurile din ultima saptamana si cu zaharul sunt in limite normale, fiind doar cel luat din diverse alimente, fara sa adaug eu deloc. Nici nu vreau sa stiu ce cantitati consumam inainte, cand puneam cate 3 lingurite in fiecare cana de ceai bauta+muntele de dulciuri si suc pe care le ingeram.
Trebuie sa ma concentrez mai mult pe sport acum, la greutatea actuala, cred ca asta e mai important, iar daca mananc sanatos, rezultatele sigur vor incepe sa apara si imi voi modela corpul frumos.
Am inceput sa iau si ColonHelp, am avut o cutie mica de Junior pe care am terminat-o si acum iau din cel normal. Mama l-a cumparat mai demult pentru ea, dar nu s-a tinut si il voi lua eu, am cam jumatate de cutie ramasa, aproximez ca voi face o cura scurta de o luna de detoxifiere.

Va urez o saptamana frumoasa si sa ne auzim curand cu vesti cat mai bune, atat ale mele, cat si ale voastre
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]