View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 22 iul 2010, 15:32:37
sunshine's Avatar
sunshine sunshine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 oct 2009
Locaţie: acasa, Romania
Date: 165cm, 64kg
Mesaje: 5.016
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 4 ori in 4 mesaje
Implicit re: Concurs "unde-s multe puterea creste" ....

Citat:
Anterior postat de andreea nicol Vezi mesajul
stiu ca nu e o dieta vazuta prea bn dar sunt in a 4-a zi a dietei de 13 zile nu am respectat chiar totdar in 4 zile am dat jos un kg o termin si apoi chiar nu stiu ce sa urmez in continuare nu vreau sa mai fac ca si anul trecut cand am tinut aceasta dieta iar cand m`am vazut la 60 de kg s`a dus tot si am ajuns pana in iarna la 76imi trebuia o bataie buna atunci dar nu a avut cine sa mi`o dea ma gandeam apoi sa urmez dieta rina 90 .am auzit multe lucruri bune despre ea si m`ar tenta sa o incerc avand in vedere ca am o slabiciune pt dulciurisi este o zi in care poti manca si cv dulce si sport sunt o lenesa fara pereche dar merg cu rolele cate 2 ore odata la 2-3 zile si merg zilnic pe jos cativa kg fie ca ma plimb sau ca am oleaca de trb prin orashvreau sa incerc sa fac si exercitii acasa dar sunt in curatenie generala si nam loc nici sa ma intind pe jos o sa fac si exercitii imediat ce termin curatenia va pup
Eu ti-a sugera sa renunti cat mai repede la dieta"13 zile" este infometare pura! f posibil sa ai aceleasi rezultat ca anul trecut.
Mai bine renunti, si incepi de acum dieta rina


sunshine, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
sunshine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2287 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1770 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1771 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat