View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 28 dec 2011, 11:14:31
PinkFuneral's Avatar
PinkFuneral PinkFuneral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 32
Date: 175cm, 56kg
Mesaje: 101
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Cum v-ati cunoscut prietenii,logodnicii,sotii?

In cazul meu nu este chiar asa, eu ii cunosc gesturile, stiu cu cine vorbesc, ne-am vazut de atatea ori, poate suna ciudat dar de atata timp, eu am ajuns sa-l cunosc si dupa cum scrie, stiu cand se supara, vad tot.
Numai ca am ajuns la punctul in care trebuie luata o decizie. Eu anul asta termin scoala, el vroia sa ma duc in Romania sa dau la facultate, desi nu eram convinsa de asta. Mi-am facut un viitor aici, am invatat o gramada, si a fost greu, foarte greu. Nu ma indur sa dau cu piciorul la tot ce am muncit. La inceput nu intelegea si se supara pe mine, acuzandu-ma ca nu-l iubesc suficient de mult. Apoi cand a vazut ca nu-mi schimb ideea, a inceput sa-mi spuna ca vine el aici, ca lasa serviciu, facultate. Eu nu vreau asta pentru el, a muncit la fel de mult ca mine, poate mai mult sa ajunga unde e acum. Eu atunci mi-am dat seama ca nu stiu ce vreau de la relatia asta si nu vreau sa iau decizii asa importante la varsta asta, nu vreau pur si simplu. Si uite asa m-am trezit in situatia asta, in care eu vreau sa uit de tot, sa traiesc linistita, dar in acelasi timp ma bantuie gandul ca l-am facut sa sufere..
__________________
PinkFuneral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2069 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1552 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat