View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 01 feb 2012, 09:37:50
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Jurnal yana42 - Cât de plăcut o fi, să FII SLABUTĂ ??? …

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
E foarte nefericita si se simte mizerabil, se simte singura si trista, vrea atentie si cand nu o simte face din instinct orice ca sa o capete, chit ca atentia primita e buna, chit ca e proasta. In loc de nimic, vrea orice, chiar si mizerii, orice...ceva sa fie acolo ceva si catre ea, sa nu mai fie doar ea cu gandurile ei distructive.

Tu te simti nasol pentru ca tii la ea, ati fost prietene, te afecteaza. Nu-ti vine sa-i zici nimic pentru ca nu vrei sa o ranesti. Tipul tau/iubitul simte si ca sa te protejeze ar plesni-o peste gura si e de inteles asta. Uneori ajuta dar suntem bipede totusi, nu e ca in vestul salbatic sa scoti pistolul sau sa dai cu pumnul. Desi...cu unii la asta tre' sa ajungi in unele situatii cand se ajunge la care pe care. Ma rog...ideea e ca nu poti sa-i ajuti pe unii oameni oricat ai incerca. Chiar daca ii iubesti. Singura solutie este sa continui sa-i iubesti, dar mai de la distanta asa...

Exista o tehnica folosita in meditatie. Te concentrezi in liniste, singura intr-o camera unde e liniste si placut (fara tv, fara radio, fara muzica, liniste si pace), inchizi ochii, stai si intinsa daca vrei in pat...si incerci sa o vizualizezi pe amica ta in lumina, cum o inconjoara lumina si dragostea, cu ii intra in fiecare celula din corp, cum o invaluie, cum o ridica si pluteste cu ea prin cer. Ii trasmiti dragoste si lumina, pace si liniste. Trebuie sa faci tehnica asta de cateva ori la rand intr-o zi (cateva minute doar dar de cateva ori/zi) dar tre' sa fii foarte calma, sincera, sa trimiti cu inima ta, fara nici un fel de angoase, critici, vezi-o pe prietena ca pe un copil care se chinuie, imagineazati-o suferind in cochilia ei. Tu-i trimiti lumina (de fapt e din univers, tu esti doar un instrument) ca sa o ajuti.

Cum ea nu poate sa se ajute singura deocamdata...ajut-o tu asa...cu gandul. Incearca sa faci asta spre ex. in ziua de dinainte sa te vezi o data cu ea, la o petrecere sau ceva. Si vezi daca are vreun rezultat. O sa fii placut surprinsa!

P.S. Am zis ca nu mai intru sa scriu pe forum ca sunt prinsa cu diverse dar cand am citit mesajul tau nu am putut sa nu-ti raspund. Tehnica respectiva de care am scris e din Paramahansa Yogananda.
Multumescam sa incerc si asa
Am fost sambata la o petrecere , ne-am intalnit , dar cred ca am schimbat doar doua vorbe, m-am simti bine cu ceilalti invitati ,nici nu mi-am dat seama cum a trecut timpul .
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]