View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 14 mar 2012, 13:40:39
gabytza17's Avatar
gabytza17 gabytza17 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 11 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Montignac
Date: 156cm, 75kg
Mesaje: 224
Aprecieri acordate: 4
Am fost apreciat(a) de 21 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Jurnal lady alina - vreau un stil de viata sanatos

Citat:
Anterior postat de lady alina Vezi mesajul
Asa e de duminica. doar fructe, portocale, kiwi. mersi mult! Asta ma face sa fiu mai ambitioasa pt ca nimeni nu mia spus o vb buna pana acum. Mama mereu imi spune doar vb oribile, ca sunt o vaca, un monstru, ca nu o sa ma iubeasca nimeni, ca cine sta cu mine doar isi bate joc de mine. Facandu-ma vaca nereu ea credea ca ma ambitioneaza dar din potriva, plangeam mereu si mancam si mai mult....asta ani de zile. Chiar ma batea cand vedea ca mananc, asta cand avea nervi mari. CEL MAI MULT CRED CA MA INGRASAM DIN CAUZA EI PE FOND NERVOS, DIN CAUZA STRESULUI. Ca la nervi si tristete mancam si mai mult, plangeam si mancam.
Lasa ca ce e greu a trecut. Adevarul e ca niciun copil nu-si doreste decat o vorba buna si putina alinare din partea parintilor sau a prietenilor, dar daca nu o gasesti acolo cu noi sigur o vei gasi. Toate am trecut prin ce treci tu, toate aveam nevoie de sustinere si am gasit-o aici. Imi pare rau sincer pentru toate prin care ai trecut, dar acum ca stai cu iubitul o sa fie mai bine, te iubeste si o sa te sustina si el. Uite acum chiar sunt mandra de tine, pentru ca e greu sa spui unor straini ce simti si prin ce ai trecut
__________________


Because Can`t will always have CAN in it.

gabytza17, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2157 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1640 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1383 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]