View Single Post
  #1090 (permalink)  
Vechi 19 ian 2014, 09:17:08
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu..Lidiuta

Citat:
Anterior postat de rozica1965 Vezi mesajul


Sora mea a descoperit ca are probleme cu glanda in noiembrie....prea tarziu.....deja i-a afectat inima si rinichii. Si ea ia eutiroxul ala...
Eu ma gandesc sa imi fac analizele nu pt a ma ajuta la slabit...ci ca sa vad ce a dus la ingrasarea mea excesiva....in afara dulciurilor pe care le bagam in mine cu tonele.
E bine sa iti faci din cand in cand niste analize, iar ceva dozari de hormoni nu strica niciodata, mai ales ca vezi cate probleme dau cand sunt dereglari.
Ai vazut cu sora ta...am patit-o si eu, dar din vina a doua destepte...scazand mult doza mi-am afecatat rinichii, numai aveam diureza, ma umflasem, simteam ca lesin, aveam tensiune, numai puteam merge....Acum duc o lupta sa nu ma ingras, pt ca de slabit nici vorba, dar daca nu-s atenta, imediat o iau in sus si nici nu ma ating de dulciuri, doar paine 2 felii dimineata, pana imi revin cu doza...La asemenea meniu se slabeste, dar din cauza ca mi-a scazut de tot metabolismul, risc sa ma ingras...e doar o perioada, ma incurajez mereu ca va trece.
Si tu te-ai ingrasat f. mult si ai vazut ca e greu sa te mentii, alternezi kg, bine ca te controlezi si nu ai ajuns de unde ai plecat, Doamne fereste! Ca asa zic si eu, o scald pe aici, se putea si mai bine, dar se putea si mai rau. Sa fim recunoascatoare ca suntem aici,ca am reusit sa scadem o parte din kg in plus, ca nu ne lasam si pana la urma o sa gasim calea pe care sa mergem fiecare in functie de nevoile corpului nostru.
__________________

crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui crissa08:
lidiuta (19 ian 2014), rozica1965 (19 ian 2014)