Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #1096 (permalink)  
Vechi 15 aug 2009, 20:20:02
apatonica's Avatar
apatonica apatonica este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 aug 2009
Locaţie: Mühlheim, Germania
Vârsta: 45
Dieta: pai nici eu nu mai stiu ce !!!!!!!!
Date: 157cm, 64kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal "Slabuta"

buna,

ma intrebam daca ai incercat dieta cu ,, 15 Kg in 21 de zile,,? ma cam bate capul sa ma apuc de ea. In momentul de fata fac o dieta disociata 3 zile am mancat legume si fructe , azi aste a 3a zi de lactate (rau de tot, daca nu au grasime au zahar daca nu au zahar au grasime, nu ma omor dupa lucrurile acrisoare ca iaurtul sau laptele batut simplu de aceea am baut lapte batut cu gust de capsuni ) de maine incep cle 3 zile de carne m am innarmat cu piept de pui si carne de vita. Din pacate mi se pare foarte plictisitor si tot astept sa treaca ziua ca sa mananc altceva......
asa sa revenim la dieta de 15 Kg in 21 de zile eu imi doresc sa mai slabesc cca 7-10 kg. si m ar bucura sa primesc un raspuns daca aceasta dieta da rezultate. Si inca ceva ... trebuie tinuta cu strictete?.. daca in loc de vita e piept de pui (asta ptr zilele in care trebuie sa ma duc la munca ptr ca vita daca o fac la gratar si o iau cu mine se face betonnn ....) si pestele hmm nu pot sa mananc peste nu imi place.

salutari si pana data viitoare
apatonica, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1703 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1186 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat