View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 20 mar 2013, 22:40:36
Dona Clara's Avatar
Dona Clara Dona Clara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mar 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 892
Aprecieri acordate: 41
Am fost apreciat(a) de 195 ori in 180 mesaje
Implicit Re: Jurnal de calatorie DC

Citat:
Anterior postat de mihaela01 Vezi mesajul
Buna Clara
Imi pare rau pentru situatia dificila prin care esti nevoita sa treci dar fi optimista te vei face bine si vei putea sa faci si miscare.
Mie una nu mi se pare ca papai multa paine.. 2 feli de paine pe zi nu e mult.
Incearca sa inlocuiesti painea alba cu cea de secara sau neagra sau cu seminte(alternativele propuse sunt mai sanatoase decat paine alba, dar mai sanatos decat toate, ar fi sa iti prepari cand te vei simti mai bine , painica de casa astfel stii sigur ce ai pus in painica aia , ideal ar fi sa nu o faci cu faina alba).
In rest mi se pare ca papi cam putin parerea mea.
Mai asteapta si alte pareri acum poate gresesc eu cu mancatul .
Sa ai o saptamana cat mai frumoasa si multa multa sanatate iti doresc

Servus Mihaela, bine ai venit in casuta mea! Multumesc pentru sfaturi si pentru sustinere.

Incerc sa mai bag ceva mancare in meniu. Daca stau bine sa ma gandesc niciodata nu am mancat mult. (Am insa perioade anuale cand bag in mine toata ziua si ma simt lihnita de foame, o senzatie din aia proasta ca trece mancarea prin mine ca gasca prin apa.) Diferenta majora consta in faptul ca de cele mai multe ori tot ce se regaseste in meniul meu (de azi de exemplu) incapea in singura masa pe care apucam sa o iau, si anume cina.

Ca majoritatea de aici mancatul la momentul potrivit nu constituia o prioritate. Lucrez, sunt busy, alerg de colo-colo, cursuri, sport, viata sociala, nu am timp de mancat - ma trezesc intr-o zi cu 80kg si ma intreb "de unde oare? ce, io manac mult?" Pai nu, nu mananc mult, dar manac prost.. (Noroc ca nu bag produse procesate, ai mei mei nu cumparau salam / carnati, nici socrii nu cumpara, eu nici atat.)

Paine mai fac acasa. Cu toate ca imi place painea, imi place si mai mult mirosul de paine coapta in casa. Fac insa destul de rar. Poate ma motivez si fac mai des (de o data la 2 luni ). Painea in general am grija sa fie neagra (la mine acasa, imi place mai mult - ceea ce cred ca e rau ).

Momentan stau la socrii, e ok, se gateste si se manaca foarte ingrijit si "curat", fara prajeli, cu multa verdeata. Ei cumpara o paine, o bagheta de fapt, de la mega image, cu ceva seminte in ea.



Ce am mai mancat azi:
G2: un mar verde (rece si crantos ), o cafea, 3 patratele de ciocolata 75% cacao (asta stiu ca nu trebuia, dar am mancat-o cu cafeaua ca sa zic asa)

C: un sfert de dovlecel umplut.

Apa beau din plin, in general imi e mai tot timpul sete, de cand cu genunchiul incerc sa ma abtin, sa ma scutesc de un chin cu toaleta

Azi am iesit putin, am coborat de la etajul 3 - pe scari - am mers vreo 2-300 de metrii si am urcat inapoi la 3. Asa cu orteza si cu carje.

Am decis, nu imi place sa merg in maini!

Multumesc fetelor-cochetelor ca ati trecut pe la mine, va astept cu bratele deschise si cu o cana de black caffee, no milk, no sugar


Somn usor!
Dona Clara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1988 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Dona Clara; 20 mar 2013 at 22:52:32.