View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 04 mai 2016, 16:51:03
bathsheba20's Avatar
bathsheba20 bathsheba20 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 29 iul 2010
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 36
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 80kg
Mesaje: 972
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 22 ori in 11 mesaje
Implicit Re: O noua viata....din nou

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul


Daca ti setezi un target de 3 kg pe luna...ai sansa sa slabesti 9 kg care sunt vizibile...de altfel...cu cat te apropii mai mult de o greutate notmala...cu atat devine mai vizibil ca ai slabit...iar 9 kg nu s de ici de colo...si nu e nici imposinil...Doar trebuie sa ai grija sa ti faci niste calcule sa vezi cate calorii trebuie sa mananci zilnic si cate trebuie sa consumi...ca sa iti atingi targetul ...si sa incerci sa te tii de plan

Oh Doamne...eu am avut doua perioade in viata mea...Perioada de pana in clasa a8a...cand nu aveam eu treaba cu regimuri si alte chestii de genul si nu aveam complexe...si perioada care a inceput in liceu si a durat pana in prezent...cand am devenit din ce in ce mai complexata...cand ma comparam cu x si y si mi se parea ca daca nu arat ca ele...sunt grasa...spre foarte grasa...Usor usor am inceput sa renunt la fuste...bluze mulate...Sa ma simt nu tocmai confortabil daca ma dezbracam...Acum cand ma uit la pozele din acea perioada imi dau seama ca eram chiar sla a...nu foarte slaba pentru ca asa mi e conformatia...sunt usor mai musculoasa..din cauza gimmasticii...dar eram tonigiata...clepsidra...cu un abdomen impecabil...Dar asta e cand n ai minte prea multa!!

Acum imi doresc sa ajung la acele kg si imi tot promit ca de data asta voi fi mai desteapta...si ca nu voi uita cat de greu mi a fost sa ajung acolo...si ca o sa reusesc sa ma iubesc...!!!

Imi doresc sa merg si eu la o piscina sau la mare si sa nu ma mai complexez...din niciun punct de vedere...
cand am citit postarea ta parca imi citeam gandurile mele este uimitor cat de asemanatoare sunt povestile sa spun asa . Si la mine tot de prin clasa a 8a a inceput sa obsedeve greutatea mea si asa a ramas. Dar la fel ca si tine ce mi-ar placea mie acum sa arat asa ca atunci sau sa am kilogramele de atunci. Din pacate acum va trebui sa muncesc mult..din nou. Si la fel cum ai spus si tu sper de data asta sa am mai multa minte si sa imi aduc aminte cat am luptat sa ajung iar sa ma simt bine cu mine si sa nu mai revin in acest punct din nou si din nou...

Intradevar vreo 9 kilograme nu sunt putine si as fi foarte fericita sa le dau jos .
__________________
Don't dig your grave with your own knife and fork
In cautarea corpului visat - Jurnal bathsheba
bathsheba20, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2381 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1864 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 832 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui bathsheba20:
rozica1965 (16 iun 2016)