View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 11 iun 2010, 10:56:50
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Intepaturi fata in timpul sportului cardio

Intrebarea cu respiratia era legata de o problema pe care am avut-o eu cu ceva timp in urma, hiperventilatie. Pe scurt, moleculele de calciu din sange duc oxigenul la creier, dar uneori molecula rezultata nu se descompune la creier, pentru a lasa oxigenul si se invarte in cerc blocata (plaman - creier) fara sa mai lase oxigen la creier: il duce, dar nu il lasa. Din cauza asta rezulta o dezoxigenare a creierului si se poate sa apara senzatii de amorteala insotite de intepaturi, dar nu ar trebui sa apara la nivelul fetei in primul rand, ci la extremitati prima data, continuand la fata. La momentul respectiv tratamentul care a functionat pentru mine au fost niste pastile naturiste chinezesti cu calciu ionic, recomandate de un bioenergetician (nu radeti de mine ).

Totusi, daca tu nu simti o dificultate mai mare in a respira decat de obicei (in comparatie cu antrenamentele cardio anterioare) inseamna ca nu asta este problema, ceea ce e bine
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat