View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 10 sep 2010, 15:18:17
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Jurnal kaoelena

Citat:
Anterior postat de kaoelena Vezi mesajul
buna slabutelor! Ma numesc Claudia am 24 de ani si sunt din Galati.Mi-am propus si eu sa slabesc( cu toate ca ma chinui de ceva vreme dar abandonam imediat)si in timp ce cautam tot felul de moduri de a slabi am gasit acest site care mi se pare foarte tare.Am 74 de kg si 1,67.Ce ma deranjeaza cel mai mult la mine este k am burta.De 3 zile am inceput si eu sa tin un regim cat de cat, sa o iau usor sa nu mi se faca rau.sper cu sfaturile voastre si cu putina ambitie sa reusesc.
Pentru a slabi e nevoie de foarte multa ambitie.De aceea este acest site atat de util ,aduna impreuna persoane cu aceeasi problema. Si crede-ma, cu cat discuti mai mult pe acest site,cu atat creste nivelul motivatiei. Cauta-ti o dieta care ti se potriveste,sau pur si simplu mananca mai sanatos (3 mese pe zi ,2 gustari ,2 litri de apa si mult sport). Spune-ne mai multe despre tine,despre stilul tau de viata,pentru a putea veni cu noi sfaturi .Fiecare dintre noi e diferit,nu exista o "reteta standard a succesului"cand vine vorba de slabit.
Pentru inceput,am vazut ca ai intentionat sa intri in concursul "O luna fara dulciuri" . Te felicit pentru decizie,e o idee foarte buna,tinand cont ca zaharul e principalul vinovat pentru kilogramele in plus. Te astept sa ne mai spui cum merge!
O luna fara dulciuri!
Si ,daca mai ai nevoie de alte sfaturi,lasa un mesaj in jurnalul meu .
Jurnal curly.light
Te-am pupat si iti urez multa bafta
Slabitul e un lucru care tine de vointa,tine de tine. Poti alege sa devii o persoana supraponderala,sau poti alege sa spui stop. E decizia ta,si noi suntem aici sa te ajutam sa o iei pe cea corecta
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]