View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 24 oct 2009, 10:25:46
schatzi's Avatar
schatzi schatzi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 23 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: numar calorii
Date: 167cm, 77kg
Mesaje: 674
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Cum sa slabesc? am 90 de kg

Dodolina, multumesc mult pt primire si detalii despre dieta ta. Nu te ingrijora, sapt asta cantarul meu s-a incapatanat sa ramana la 84kg si a tot stat asa.. pana azi.. cand vad ca incearca sa coboare spre 83kg. Stiu, nu e bine sa te cantaresti mereu, dar am mai spus-o... nu ma pot abtine. Ideea de a nu te cantari zilnic este sa nu dezarmezi.. sau sa o lasi mai moale. Psihicul meu lucreaza asa: daca slabesc...si vad asta pe cantar.. ma incurajeaza lucrul asta.. daca stagnez..la fel. ma determina sa merg mai departe... dar daca deja incep sa ma ingras.. e clar o problema pe care trebuie sa o revizuiesc. Cam asa gandesc si mi-e bine... acum depinde de fiecare..
sonya, eu am prietene care au slabit si carora le-au ramas sanii la fel.. altele carora li s-au micsorat. nu stiu. cred ca depinde daca sanii au provenit in urma ingrasarii sau ii aveai inainte. eu aveam sanii mari dinainte de a ma ingrasa. ce-i drept.. odata cu kg acumulate.. s-au marit si ei... insa asta sa fie ultima mea problema.
m-am tot uitat aseara pe aici si am admirat-o tare pe Extasssy. mi s-a parut cu o vointa incredibila. si eu am incercat de multe ori sa slabesc insa vointa a fost invinsa de delasare. acum nu mai renunt. am deja atatea zile si.. imi place ca incepe sa se vada. ce-i drept.. deocamdata numai cantarul vede asta. cand ai atat de multe kg.. trebuie sa slabesti masiv sa se vada si la haine..
Extasssy, daca citesti pe aici, spune-mi te rog si mie in cat timp ai slabit atat?
pupici
schatzi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2317 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1800 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]