View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 27 feb 2011, 18:48:33
DianaN's Avatar
DianaN DianaN este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
Locul 3 la concurs  
Data înregistrării: 24 feb 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 116.9kg
Mesaje: 247
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Balenuta se transforma - jurnal de slabit Whaley

Sa sti ca si eu ma gandesc la acelasi lucru ca si tine, si asa am reusit (2 zile )) ) sa tin dieta. Cand imi vine sa mananc ceva ce nu am in meniu ma gandesc ca mancarea respectiva imi ofera cateva clipe de placere, dar imi provoaca o gramada de suferinte pe termen lung, pentru ca si eu ma simt acum cum te simteai si tu ca o vaca mare si grasa. O colega de servici ma "alinta" "Loti", de la casalota (o balena mare si grasa).
Trebuie sa ma ambitionez si sa reusesc desi nici eu nu sunt o persoana luptatoare sau ambitioasa.
Mi-am propus sa imi fac o lista cu toate minusuriele pe care tre sa le suport din cauza greutatii si sa mi le lipesc undeva la vedere si sa le citesc de fiecare data cand ma apuca poftele. Imi dau seama ca imi face bine sa ma gandesc la ele pentru ca ma fac sa nu renunt desi primele zile de dieta sunt cele mai grele. Am citit undeva ca mai mult de jumatate din cei care se apuca de o dieta renunta in prima saptamana,
DianaN, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1177 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]