View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 07 ian 2010, 09:29:59
ras_cristalin's Avatar
ras_cristalin ras_cristalin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 aug 2009
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Mancare sanatoasa
Date: 171cm, 84.3kg
Mesaje: 6.253
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 163 ori in 79 mesaje
Implicit Re: Cate calorii trebuie sa ard ca sa slabesc 2 kg pe luna?

Cum sa nu ne putem lua proteine, vitamine si minerale din mancare? Iti dai seama ce spui, domnule expert in wellness? Pai daca ar fi adevarat muream toti acum mult timp. Ca nu cred ca acum 200 de ani isi comanda lumea proteine de la firma pe care o reprezinti.
Eu zic sa lasi barbile astea, daca vrei sa ajuti si sa sustii slabutele, f bine.. daca vrei sa-ti scoti comisionul, mergi de bate din usa in usa. Slabutele nu cumpara gogosi.

Citat:
Anterior postat de expertwellness Vezi mesajul
Intradevar vei slabii dar gandestete cum va arata pielea ta dupa slabire, presupun ca nu-ti doresti sa ai pielea lasata sau sa apara vergeturi, practic nu poti lua din alimente proteinele de care corpul nostru are nevoie. Pentru a slabii frumos, uniform si fara foame, ai nevoie sa introduci in dieta ta sau in alimentatia ta proteine, altfel vei fi plina de vergeturi , asa se intampla in majoritatea cazurilor. Pe langa proteine pentru a prevenii inbolnavirea a anumitor afectiuni, trebuie sa consumi vitamine si minerale, nu ai cum sa mai iei din legume si fructe necesarul de vitamine si minerale de care corpul tau are nevoie, si de slabit vei slabii cu siguranta doar daca ai vointa dar in procesul de slabire, organsimul isi va lua cantitati si din masa musculara, si nu cred ca-ti convine sa stai cu pielile atarnate, tu decizi ce vrei sa faci ?
__________________

Ultima dată editat de Slabuta; 07 ian 2010 at 13:04:30.
Răspuns cu citat