View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 15:40:48
CrisetenO's Avatar
CrisetenO CrisetenO este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 16 sep 2010
Locaţie: Darmstadt, Germania
Vârsta: 38
Date: 161.5cm, 54.0kg
Mesaje: 876
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 45 ori in 26 mesaje
Implicit Re: Jurnalul gandurilor mele! AnutzaMariutza

Salut Anutza si bine ai venit intre noi!

Astept cu nerabdare sa ne spui mai multe despre tine, mai ales in ceea ce priveste programul tau zilnic, obiceiurile alimentare, unde mananci si cu cine, cat de mult gatesti, ce anume poti/stii/iti place sa gatesti etc.

La prima vedere, am un sfat si doua sugestii care poate iti vor fi de folos. Sfatul meu este: lasa-te de produsele degresate. Cunosc atractia lor -- si eu am fost foarte mult timp aproape dependenta de ele -- dar ca si cu produsele cu zero zahar, aceste produse sunt foarte bogate in chimicale. Si daca, spre deosebire de indulcitorii care sunt otrava curata, produsele degresate nu sunt chiar asa de rele, procesul dintre stadiul de semi-degresat la degresat e foarte, foarte chimic, si mananci 1/2 de tabel periodic la fiecare lingura de lactate degresate. Iti recomand cu multa caldura sa treci la lactate semi-degresate.


Acum sugestiile. In primul rand: desi laptele cu cereale si pentru mine e cat se poate de ok, imi dau seama ca de fapt ma umflu mai tare de la el, si tind sa mananc mai multe cereale daca le mananc cu lapte decat daca le mananc cu iaurt (asta din cauza ca "incape" mai putin intr-o lingura de lapte decat intr-una de iaurt si deci intind laptele pentru mai multe cereale...)

In al doilea rand: intre alimentele tale favorite nu ai pomenit pestele si carnea slaba rosie (gen carne de vitel). Ambele sunt foarte importante pentru dieta ta, carnea rosie pentru ca iti da fier si pentru ca e mai greu sa falsifici carnea de vitel decat cea de pui (in sensul ca puiului i se dau hormoni ca sa se maturizeze, dar la vitel e mult mai greu). Iar de peste -- si mai ales de peste in gen somon, macrou, etc, care are grasimi naturale -- ai nevoie pentru ca sa digeri calciul si ca sa-ti iei uleiuri naturale!

Iti urez mult spor la slabit si te astept cu meniuri. Cu mult drag,

Cristina
__________________
Reteta mea preferata din post: http://concurs.slabute.ro/reteta-pre...CrisetenO.html

Jurnalul meu: E greu sa te opresti din slabit... http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...teno-6331.html
CrisetenO, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1862 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1345 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]