18 apr 2011, 15:27:47
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Re: Faina neagra sau integrala?
Citat:
Anterior postat de Adina14
Multumesc pentru sfaturi Este vreo diferenta intre faina integrala de grau si cea de secara?
|
Da, difera cantitatea de gluten si faina de secara se va comporta diferit, si tarata de secara din faina arata altfel, mai fina, decat tarata de grau.
- de exemplu la paine faina de secara face aluatul lipicios si cum e nevoie sa fie mai moale decat cel din faina alba, ca sa creasca, o sa ti se lipeasca de maini si trebuie curatat si pus la loc
La prajituri unde coca ramane moale oricum, nu cred ca sunt mari probleme... Am uitat, ca sa fie dietetice prajiturile trebuie sa aiba bicarbonat in loc de praf de copt, ca praful de copt are si amidon, care e nociv pentru silueta.
Citat:
Anterior postat de ali_lumi
Eu spre exemplu am folosit faina integrala de grau , pt clatite , si prajituri , si mi au iesit destul de OK / BUNE
|
am uitat de clatite, sigur ca ies, am facut si eu si mi s-au parut chiar foarte bune
|