Subiect: Jurnal Adhnana
View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 13 ian 2010, 16:06:22
adhnana's Avatar
adhnana adhnana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 16 dec 2009
Locaţie: bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 163cm, 69.6kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Adhnana

ianna, intr-adevar e foarte mult 18 kg si nici nu am curajul sa ma gandesc la 49 kg intr-un timp asa scurt. Obiectivul meu real e 55 kg pentru moment. Daca reusesc sa ajung acolo, m-am gandit sa fac o pauza de 1-2 luni in care sa incerc sa ma mentin (cea mai grea treaba ) si apoi in decurs de 2 luni sa incerc sa ajung de la 55 la 49.
In fine...e cale lunga si pana la 55, asa ca o luam usurel.
Ti-am vazut evolutia si mi se pare super. Stiu ca e greu cu bebe, eu cel putin nu am reusit sa dau jos nici macar un gram timp de 1 an jumate dupa ce am nascut. Mancam in nestire din cauza oboselii.
Mult succes in continuare!

madelaine, beau cafea pt ca nu are nici un fel de efect asupra dormitului la mine. Pot sa beau oricat de multa. Imi place la nebunie sa combin 3 in 1 de la nescafe si milka cu bucati de ciocolata. Imi fac intr-o cana mare de ceai si il savurez, asta ca sa nu dai iama in ciocolata E un desert excelent din punctul meu de vedere de 140 calorii.
Iti doresc si tie o zi frumoasa si spor la "treaba"
adhnana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1598 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1081 kcal/zi. Pentru a slăbi 8 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -468 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]