View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 30 aug 2011, 09:24:39
Animis23's Avatar
Animis23 Animis23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 12 apr 2011
Locaţie: Cluj-Napoca (Braila), Romania
Vârsta: 34
Dieta: Metabolic Balance
Date: 163cm, 108.3kg
Mesaje: 7.631
Aprecieri acordate: 551
Am fost apreciat(a) de 1.659 ori in 834 mesaje
Implicit Re: Jurnal vio - vreau sa slabesc incepand cu 1 septembrie

Buna draga Vio!

Bine ai venit, de data asta iti garantez ca o sa reusesti. Am avut si eu greutate de 3 cifre la inceputul anului asta, si acum m-am departat binisor de ea si nu vreau sa o mai vad niciodata.

Nu e niciodata prea tarziu sa slabesti si sa te simti bine in pielea ta, frumoasa si ingrijita. Dar trebuie sa fii dispusa sa iti acorzi timpul si atentia necesare pentru a putea avea grija de tine.

Important e sa iti alegi o dieta care sa ti se potriveasca. Poti incepe prin a rari cat mai mult posibil fainoasele, cartofii, grasimile, sucurile carbogazoase si dulciurile. Nu sa RENUNTI la ele, ci doar sa le raresti cat poti tu de mult. Si sa fii mandra de tine de fiecare data cand reusesti sa te abtii.

O sa vezi ca motivatia o sa devina mai puternica o data ce o sa vezi kg disparand ca prin minune si o sa iti doresti din ce in ce mai mult de la tine. O sa fii si mai optimista. Incearca sa mananci 5-6 mese pe zi, la intervale de 2-3 ore intre ele, sa nu apuce sa ti se faca foame. Incearca sa faci si un pic de miscare - orice - poate sa mergi pe jos de la munca acasa? Pentru inceput. Si pe parcurs o sa poti sa faci din ce in ce mai multe, fara sa te doara spatele.

Si incearca sa te gandesti ca vrei sa ajungi mai intai... sub 100, apoi sub 90. Nu te gandi ca tu ar trebui sa ai 60 de kg, pentru ca te apuca plansul pana acolo. Gandeste-te la distante mici de parcurs, si lupta o sa fie mai usor de dus! Te imbratisez si sunt alaturi de tine, la fel ca multe alte slabute! Sa ne spui cum merge traba!
__________________

Jurnalul meu
Animis23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2438 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1921 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1664 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]