View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 04 dec 2011, 16:30:47
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Provocarea "minus 3 kg"

Buna, Tina, buna, fetelor! Sunt noua aici si as vrea sa ma integrez treptat in comunitate..Mereu ma atrag subiectele despre care vorbesti tu, Tina, avem obiective comune

As vrea sa particip si eu...de fapt, particip, ce mai Dar fiindca slabesc foarte greu, in general..imi propun sa slabesc 3 kg pana in 15 ianuarie, numai ca pastrez ca obiectiv secund scaderea in cm. Scriu asta aici tocmai pentru ca in cazul in care nu voi atinge obiectivul propus pana la termenul dat, dar tot voi scadea in cm, sa nu ma demoralizez.
Pentru ca mi se intampla des ca pe cantar sa am oscilatii mari, insa eu sa ma simt tot mai supla si cu pielea si muschii mai fermi...dovedit apoi de masuratorile in cm, iar asta, desigur, ma face sa ma simt mai bine decat orice cifra mi-ar arata cantarul...cum ni se intampla multora, sunt convinsa.

Multumesc pentru noua provocare, motto-ul meu de-acum va fi "inca 3!"...pana ajung unde mi-am propus!

O duminica frumoasa tuturor
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat