Subiect: Jurnal Ana
View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 27 ian 2012, 13:15:58
denisadaniela's Avatar
denisadaniela denisadaniela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2011
Locaţie: ardenno, Italia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 161cm, 49kg
Mesaje: 61
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Ana

Citat:
Anterior postat de Fatty Vezi mesajul
Multumesc Denisa
Am citit pe internet ca trebuie sa mananci mai mult de 1000 de calorii pe zi.Pai cum este posibil?Mi-am facut un meniu obisnuit care il urmez zi de zi si n-are nici 600 de calorii. SI totusi la sfarsitul zilei nu am nicio problema nu mi-e foame nimic.Ma simt chiar plina.
eu am tinut o mie de diete si la inceputul fiecareia mancam la fel ca tn,muult sub o mie de calorii,pt ca atunci ai incredere hotarare si un pic de frustrare si asta te face sa te simti bn cand te infometezi fara sa ti dai seama ca tu defapt stai chiar rau,si dupa primele sapt(2-3)renunti,si astfel vechile kilograme vin dupa tn si-si aduc si prietenii,dar daca mananci cel putin 1200 de cal din mancarea sanatoasa(supe,salate fructe,carnita gatita bn)o sa te simti intr-adevar satula si nu vei mai avea probleme in viitor,incearca si cv sport..e un site de taebo pt acasa,nush daca am voie sa ti spun cum se numeste,ideea e ca functioneaza:*pupici
denisadaniela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1841 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1324 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]