View Single Post
  #110 (permalink)  
Vechi 31 aug 2011, 15:27:20
Adina14's Avatar
Adina14 Adina14 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2011
Locaţie: Vâlcea, Romania
Vârsta: 27
Dieta: Vegan
Date: 163cm, 59.7kg
Mesaje: 3.942
Aprecieri acordate: 1.432
Am fost apreciat(a) de 813 ori in 524 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mentinere Georgii

Citat:
Anterior postat de Georgii Vezi mesajul


Nu iti mai face griji...grijile astea iti conduc psihicul si te fac sa te crezi grasa si iti vezi doar defectele.Stresul ingrasa!Si oricum arati la fel la 48.2 sau 48 nu?Nu te fac cateva grame..tu vrei 48 pentru ca asta vrei tu..dar nu ii cere corpului mai mult decat nu poate duce.Ia-l incet..daca nu ai maine 48 o sa mai dai jos la mentinere stai chill.Nici eu nu imi mai permit sport mult pentru ca incepe scoala si cursurile=treaba mereu+stres+nervi si etc.Profit acum sa mai fac cate ceva ca dupa nu mai am cheful asta.
Pai eu am luat penalizare ca am facut schimb de date...si nu aveam 300 de mesaje.La fel ca tine.Si ma trezesc la 7 pentru ca trebuie sa merg la munca.

Ma duc sa spal vasele (multimea de vase)si dupa vin si ma apuc de sport ca dupa am alte treburi.Tu ce faci azi?
Stiu ca voi arata la fel dar mi-e frica sa nu ma ingras de acum inainte.Incerc sa nu mai fiu asa stresata Tu cum faci fata tuturor responsabilitatilor pe care le ai ? Ai un program tare incarcat din cate vad Spor la lucru!
Eu astazi am ajutat-o pe mama prin bucatarie, am citit putin, i-am facut pancakes lui fratemeo ( si de data asta mi-au iesit super frumoase, mi-au placut mult cum aratau) si mai pe seara ma pun pe sport putin dupa ce mai citesc cate ceva..Cam atat; aceleasi lucruri ca de obicei
Răspuns cu citat