Subiect: Super Dieta
View Single Post
  #110 (permalink)  
Vechi 12 sep 2011, 07:07:39
rose rose's Avatar
rose rose rose rose este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2009
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Dieta personalizata
Date: 172cm, 66.2kg
Mesaje: 336
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Implicit Re: Super Dieta

Neataaa!

Am inceput si eu ziua cu un ceai de urzica si de mere. O sa mai beau si o cana de apa si la mine am pere si mere. Ma gandeam ca daca simt nevoia sau daca nu am timp de o masa sa mai mananc un baton de cereale/fibre in loc de o masa.

De sport mai intreba cineva...eu mi-am propus sa fac acasa in fata calculatorului aerobic-tae bo sau bicilcleta cam de minim 3 ori pe saptamana. Pentru inceput si mai ales ca in primele doua saptmani mancam doar legume si fructe ma gandeam sa fac cam de 2 -3 ori pe sapt dupa care sa fac ceva mai mult. Sa vedem cum ne vom simti.

Eu doar ma voi cantari o data pe saptamana.

Corighinea, m-ai facut sa rad cu apa. SI eu beau in fiecare dimineata cate o cana de ceai sau apa calduta (la ceai cand mi se termina pliculetele mai schimb apoi cu altceva; acum am urzica si de mere; inainte am avut ceai verde; nu vreau sa=mi obisnuiesc organismul doar cu un anumit tip de ceai). Sunt norocoasa ca eu nu-s dependenta de cafele sau de ciocolatele.

Vad ca si voi sunteti puse pe treaba serios! Va astept la raport.
rose rose, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1649 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat