View Single Post
  #1109 (permalink)  
Vechi 03 feb 2012, 20:55:25
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de VAmedeea Vezi mesajul


Sincer, eu n-am tinut cont de asta.Si era logic sa nu aiba faina dulciurile lui si de fapt nici ale noastre pt ca faina cu IG mic e doar cea Slabesti Mancand. Si chiar si la aceea doctorita respectiva precizeaza ca, desi se pot amesteca cu grasim, sa nu se faca abuz. Tot asa, in schema ei, care are 2 saptamani slabire, 2 saptamani un fel de mentinere, dupa din nou 2 sapt slabire etc, ei bine, in acele 2 saptamani de slabire nu ai nici un fel de desert, iar in urmatoarele 2 saptamani doar o data pe saptamana ai voie un desert elaborat, adica facut cu faina. Singura chestie fainoasa permisa era painea de dimineata, dar si aia cu portia.
Pentru ca faina, de orice tip ar fi ea, chiar fiind din cea cu IG mic, are cel putin 50% carbohidrati, adica zaharuri.

Eu ma refeream la deserturi de genul gem, branza cu dulceata, mouse de cioco, spuma de fructe, crema de "zahar" (fructoza - desi e toxica fiind arsa in felul asta, dar o data, de pofta, merge) ars, lapte de pasare, etc. Nici prin cap nu-mi trecea de biscuiti, chec si alte de genul.

Scuze daca am lasat sa se inteleaga altceva.
Plus ca exista pe forum modele de meniuript cine vrea sa se lamureasca pe deplin: Două luni cu meniuri Montignac

Montignac "Planul de slabire rapida" - Montignac faza I
Buna dimineata Ame! pe tema asta ma cert si "fac valuri" de cateva zile incoa! si mereu am urlat la cele care fac "patiserie"... ai inteles si tu, poate ca in final inteleg mai multe!
Si da! Asta ai lasat sa se inteleaga, ca e voie desert... in sensul larg... deseeeert... conform sa fie doar! Asta contrazicandu-ma pe mine, intr-un mod indirect!
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat