Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #111 (permalink)  
Vechi 14 mar 2013, 19:36:31
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Azi mi-a mers mega aiurea. Ploua ca naiba aici si am o stare urata. Parca nu mai treceau orele azi. M-am enervat putin si cand am ajuns de la munca am intrat direct la magazin. Noroc ca nu aveau branzoaice si alte chestii pe care le cumpar cand ma apuca cate o criza. Asa ca acum mananc un fel de salata facuta dintr-o para si cateva capsuni. Mi-e somn, sunt obosita si n-am chef de nimic. Trebuie sa bag la spalat, sa strang de prin casa, dar nu vreau decat sa zac. Si maine mai si ninge. Maine dimineata merg la psiholog. Sper ca o sa fie ok si ca pot ramane la ea. Asta pentru ca nu are formare pe cognitiv-comportamentala, doar nu stiu ce curs cu o urma de c-c. Sper sa fie bine si sa ma tin bine pe picioare. Acum imi vine sa ma duc la benzinarie si sa-mi iau ditamai sendvisul. Sau as putea sa ma culc...

No, am terminat de citit o carte, m-am apucat de Burn intervals, Ab Burner n-am mai fost in stare sa-l fac. Poate reusesc sa-l fac mai incolo. Ma apuc sa-mi fac o salata cu piept de pui la gratar ca nu mai stiu ce sa mananc seara si iar nu mai am nici iaurt, nici lapte. O seara faina tuturor!
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]