13 oct 2010, 12:18:20
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 27 aug 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 49
Dieta: hipocalorica si sport
Date: 168cm, 71kg
Mesaje: 2.152
Aprecieri acordate: 46
Am fost apreciat(a) de 117 ori in 30 mesaje
|
|
Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05
Buna. Fulgishor!
eu am facut zilele trecute, aluatul asta :
100 gr faina 100 gr unt 100 gr ricotta (urda)
un varf sare Taiem untul rece de la frigider in bucatele mici, adaugam faina, sarea si ricotta bine scursa, amestecam pana obtinem o biluta destul de lipicioasa (2 minute) pe care o invelim in folie alimentara si o bagam la frigider pentru 3 ore. o intindem cu facaletul infainat intr-o foaie de 8 mm grosime. ATENTIE nu o intindeti subtire ca nu va creste la cuptor. Ungem suprafata cu sos de rosii, adaugam cateva bucatele de cascaval si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 minute. Din nou sa fim atenti sa nu punem multa umplutura pentru ca exista riscul sa nu creasca frumos.
Mi-a iesit un aluat care se desface foite (sper sa vezi pozele originale, de unde am luat eu reteta), dupa ce e copt, ca la pateurile cu branza....si f gustos...(eu l-am taiat cerculete pe care am presarat niste telemea, deci nu stiu cum se comporta intins/decupat altfel)
__________________
Ultima dată editat de andra_aly; 13 oct 2010 at 12:19:54.
Motiv: S-a scos un link extern
|