View Single Post
  #11228 (permalink)  
Vechi 26 feb 2013, 13:24:24
Prapadeala's Avatar
Prapadeala Prapadeala este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Date: 162cm, 57kg
Mesaje: 6.246
Aprecieri acordate: 724
Am fost apreciat(a) de 2.463 ori in 1.495 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

Citat:
Anterior postat de simonet Vezi mesajul
Jess scumpa mea, cred ca fiecare isi creste copii, in principiu, asa cum fiecare din noi a fost crescut, cu mici exceptii.

Eu pun accent si pe calitate, nu numai pe cantitate.
Nu pot sa o cresc pe fiica-mea si pe bebe care va veni la standarde mai scazute decat eu insami am fost crescuta eu.

exemplu: Daca intru intr-un magazin de orice fel cu Raisa, aproape sigur se duce si ia ceva de pe raft, sau daca e in brate, tipa sa o lasi jos si apoi se duce si alege ceva ... si eu ce sa fac, sa ii zic: "iubi, nu am bani, lasa ca vreau sa te calesc, sa nu iti dau tot ce vrei ca sa nu te inveti prost?" Prefer sa ii dau tot ce vrea si pe alta parte cum spui si tu, sa munceasca ceva, chiar si in casa, sa vada ca numai prin munca obtine bani.

Simo, gandim la fel

Eu presimt ca voi fi o mama care pentru alte mame isi va alinta copilul mai mult decat e necesar, dar vreau sa incerc sa ii ofer o copilarie frumoasa si pe cat se poate lipsita de griji pentru ca nu vad neaparat rostul unei maturizari timpurii a copilului.

Ai mei mi-au oferit tot ce au putut in limita posibilitatilor lor, am fost o familie cu venituri medii, as zice eu si au incercat sa imi ofere o gramada de momente frumoase despre viata de familie.
Prapadeala, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1898 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1381 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat