View Single Post
  #1123 (permalink)  
Vechi 04 feb 2012, 04:50:09
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
Nu laurra nu trebuie sa inteleg! exista alegeri inteligente! si combinatii de bun simt!
eu nu mai tin monty tocmai pentru ca e foarte permisiv.... cereale, magiunuri... eu nu servesc asa ceva! dar i am pastrat principiile si am invatat mult de la el. a fost practic piatra mea de temelie si ii multumesc pentru asta

eu am continuat sa scriu aici ca am crezut ca ajut... dar probabil curand am sa incetez sa mai scriu... ca deranjez!
ca medic, ar trebui sa ai un mod mai impaciuitor in a spune una si alta. Stilul tau este sa dai in cap omului si asta nu cade tocmai bine. Mergi pe la inceputuri in jurnalul tau precum si la oile ratacite si ai sa vezi cat de greu iti era la inceput, cum povesteai ca nu vrei sa faci exercitii 9c'mon..aveai 90+ kilograme)..si mancai combinatii de tot felul Nimeni nu ti-a sarit in cap..toata lumea te-a ascultat si te-a sustinut si au asteptat ca eventual sa ajungi singura la echilibrul dorit.

Imi pare rau sa-ti spun ca titlul de doctor nu iti da dreptul sa vorbesti pe tonul asta cu fetele de pe acest forum. Avem printre noi un doctor nutritionist care este absolut exceptional. Modul de exprimare, sfaturile date de catre aceasta doamna sunt de clasa si caracterizeaza intradevar o persona ce se numeste doctor 9fie ca e radiolog, fie ca e nutritionist, fie ca e pediatru). Ti-am citit mesajele si toate aproape au un ton "de sus" si uiti instantaneu cum ai aparut pe acest forum. Te rog frumos sa-ti amintesti cat de greu ti-a fost si sa ai rabdare (ca un doctor) cu cele care au greutati, care inca nu isi gasesc echilibrul.

Imi amintesc cum ne povesteai despre dulciurile ce le mancai, despre faptul ca nu intelegeai de ce oamenii beau 2 litri de apa pe zi(spuneai ca tu nu ai face asa ceva in veci..and helloooo bautul apei face parte dintr-un stil de viata sanatos!!)..deci, pls Eva, ca doctor, ca persoana care a avut candva multe kilograme in plus, ca femeie sensibila la starile altor femei..plsss incearca s aindulcesti un pic modul de exprimare si sa sfatuiesti si sa ai rabdare asa cum altele au avut cu tine.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].
Răspuns cu citat