View Single Post
  #1125 (permalink)  
Vechi 19 feb 2010, 17:38:59
huskygirl19's Avatar
huskygirl19 huskygirl19 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 21 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Monti-Incarcatura Glicemica-Hipocaloric
Date: 169cm, 75kg
Mesaje: 1.484
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac

Citat:
Anterior postat de effegi Vezi mesajul
Vreau si eu la cafeaaaaaa.
Karinna se pare ca tu ai dat cele mai multe kg intr-o luna. Bravo tie!!!!! Eu am dat 4 doar dar sunt multumita si cu atat, macar sa dau in continuare dar daca mai gafez mult cum am facut astazi dimineata cu dovleacul sigur nu va fi bine. Chiar astazi cand am vazut ce indice glicemic avea dovleacul mi s-a stricat toata ziua .
Husky sigur trebuie sa incepi si tu sa dai jos, oricum asa cum ai spus si tu deja ai dat de fapt 5 kg, asa ca felicitari si tie!!!!
Da, am dat 5. M-a mancat in fund (scuzati-mi exprimarea) sa probez acum cateva minute o pereche de blugi care in octombrie imi venea cat de cat si am constatat ca abia ii pot inchide . Ppfffff...ma intreb la 75 daca aveam curaj sa ii pun pe mine ce se intampla?Ca sa nu mai zic ca acum un an blugii respectivi nu ii mai purtam pentru ca imi erau larguti si ma enerva sa ii tot trag in sus sa nu pice. Ciudat e ca ma uit dezbracata in oglinda si eu mi-as da un...67...si de aia am si avut curaj sa probez blugii...ca de cateva luni port numai rochite vaporoase si am starnit controverse- ma intreba lumea daca sunt gravida iar eu raspundeam nonsalant: Nu, sunt doar grasa
huskygirl19, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
huskygirl19, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1744 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1227 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 711 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]