View Single Post
  #113 (permalink)  
Vechi 17 iun 2013, 16:54:59
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

Am mancat astazi capsuni Cum spuneam, nu sunt innebunita dupa fructe, dar au fost tare bune, fiind din cele de gradina si nu importate.
Maine ca si portie de fructe tot capsuni voi manca, nu rezista mult si trebuie sa profit. Paine vreau sa introduc de miercuri sau vineri, nu m-am hotarat inca. Mi-am luat faina integrala ca sa imi fac propria painica la aparat. ^.^ E mai sanatoasa decat cea de la magazin pentru ca stiu ce pun in ea, sunt sigura ca cea cumparata e imbogatita cu tot felul de E-uri pentru culoare, textura si gust. Plus ca e mult mai gustoasa cea facuta in casa
Joia de proteine vreau sa o tin chiar cu "sfintenie", cum s-ar zice, fara tolerate, macar in prima parte. Am piept de pui gata sa fie facut.
In rest nu prea am update-uri, sunt putin constipata, dar sper sa treaca in curand, stiu ca Colon Help-ului ii ia cateva zile ca sa inceapa sa isi faca efectul.
Si desi o sa va innebunesc a mia oara cu asta: abia astept sa merg la sala si sa fac cardio! Voi putea sa cresc si nr de calorii semnificativ, am calculat in calculator cam cat as arde cu tae-bo si altele. Va fi o vara a schimbarilor!

Duminica voi fi pe plaja, tineti-mi pumnii sa fie vreme buna!
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui glimmer:
ella2810 (18 iun 2013)