View Single Post
  #1135 (permalink)  
Vechi 13 oct 2010, 14:57:24
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :) - 05

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
si eu am amncat mult aseara Aly si in plus iar am mancat noaptea---3 lingurite de ciocolata tartinabila!!!!Azi dimi nici nu m-am cantarit...de frica sa nu arate iar 74kg.Maine tb sa ma cantaresc ptc eu am ales joia ca zi de cantarire de acum in colo....Nu reusesc deloc sa limitez cantitatea mancata seara..Imi e foame rau..
Crinuta draga eu nu imi fac griji pentru mancat noaptea la tine,pentru ca ai reusit si asa sa slabesti ,de ce nu iei un ceiut ceva care sa-ti taie pofta de mancare ?
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
nu tin ziua de fructe azi dar de sapt viitoare o voi introduce in meniu clar: miercurea fructe si joia cantar..Asa cum faceam inainte
Eu ieri am facut abdomene un pic de zumba si ex pt brate...
Super ,trage tare cu sportul ca el este salvarea ta !
Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
da mai parca s-a scurtat ziua...si imi e greu sa ma scol dimi..auzi mie care nu aveam somn de pe la 5-6 dimi...Ce o fi cu foamea asta pe noi? Poate organismul vrea sa se pregateasca pt iarna sa acumuleze pt zilele friguroase
Eu la fel am ramas,ma culc ultima din casa si ma trezesc prima ! Se poate Crina sa ai dreptate ca prea toate aveti pofta de mancare ! Inseamna ca eu sunt anormala ca nu am pofta de mancare !
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]