View Single Post
  #115 (permalink)  
Vechi 25 iul 2010, 17:42:00
livia's Avatar
livia livia este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 21 mai 2010
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 41
Dieta: dieta e conceputa de mine . incerc sa mananc sanatos
Date: 168cm, 61kg
Mesaje: 157
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul unei mamici disperate - Carmentimeea

Citat:
Anterior postat de carmentimeea Vezi mesajul
Ceau slabutelor. Sunt noua printre voi si vreau sa va spun ca ma bucur ca existati deoarece aveam nevoie de ceva care sa ma impulsioneze si dupa ce am citit mai multe subiecte si povestile multora dintre cele care au reusit sa ajunga acolo unde au vrut am hotarat sa ma inregistrez. Povestea mea ca a multor femei: toata viata am avut grija ce mananc deoarece am avut tendinta de ingrajare de cand ma stiu, dar cand am ramas prima data insarcinata am " balotat " la greu si am ajuns de la 62 kg la 95 kg. Dupa nastere am reusit treptat sa dau pana undeva la 75 kg dar am ramas din nou insarcinata si am ajuns din nou la aceasi greutate. Buburuza mea are acum 8 luni si consider ca este momentu sa redevin ce am fost odata. Am inceput din data de 21 iulie dieta pe grupe de sange. Va rog mult daca sunt printre voi care au tinut aceasta dieta sa imi impartaseaasca din experienta.
21. 07. 2010 - 89 kg
Urmatorul cantar peste o saptamana, mi s-a spus ( am fost la nutritionist) sa nu ma cantaresc decat o singura data pe saptana
bine ai venit pe forum .si eu sunt o mamica tanara (28) cu doua fetite cea mare are 4ani si 6 luni iar cea mica 7 luni .inca alaptez asa ca nu tin un regim strict si totusi am dat jos pana acum 14 kg .