Subiect: Jurnal August
View Single Post
  #115 (permalink)  
Vechi 23 sep 2010, 21:47:35
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnal August

Citat:
Anterior postat de August Vezi mesajul
....i-am explicat si lui Miku (husband) cum e treaba cu carbohidratii. M-am uitat asa la el, cunoscatoare(un fel de: esti varza, nu stii nimic), si am inceput sa-i citesc. S-a uitat o secunda la mine, dezinteresat total, si acu' s-a intors la meci...
Of, acu' tre sa ma apuc de Iulia, care are 34 de pagini. Mi-a dat Mona tema.
Dar pana atunci, tre sa fac rondul de noapte pe la voi, tre sa zic si aici doua vorbe si poate-poate mai am timp si de stepper (dar nu cred ca ma incadrez in timp).
Pentru ca m-a certat doamna ca umplu pagina cu citate, o sa incerc sa citez din minte. Avem asa:
  • Diana-mica: o sa incerc abdomenele alea (din octombrie), daca zici ca nu ma omoara. Si eu aceeasi senzatie cu avatarul Monei si chiar nu m-ar mira sa fie un sac de muschi.
  • Aussie-scumpa: mi-era dor de portocaliu, da! asa sa te vad mereu: vesela-vesela!
  • Vento-italianca: ba scrii f.misto, lasa modestia. Ai umor, ai de toate! Alea fara umor ar stramba din nas la elucubratiile noastre!
  • Mona-sister: hai odata de la sala!
Va pup si merg in vizite acum!
Bietul om. Poti sa-i mai zici de carbohidrati si cand sufera de insomnie, asta sigur il va adormi. La fel e si domnul meu, daca ma apuc cu ale mele chestii "de ce mananci proteine cu carbohidrati, de ce mananci grasimi cu paine", ori se ridica si pleaca de la masa, ori infuleca (o sa fac o cacofonie, e inevitabil) cu pofta si mai mare, ca sa-mi faca in ciuda. Pai treaba e asta? Dar eu dupa luni de dieta deja sunt imuna la reactiile inconjuratoare.
Mie mi-a placut mult de tot cand ai scris tu la Mona ca noi suntem deja tonifiate pe dedesubt si ca asteptam confirmare pentru sport. Aproape ca am pus mana sa verific.
Si nu am uitat ca ai zis ceva de stepper!
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]