View Single Post
  #116 (permalink)  
Vechi 09 dec 2011, 13:46:11
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Andrylici - Vreau sa slabesc cum n-am facut-o niciodata

Astazi ma simt tare cuminte draga Jurnalule. Mi-am facut de dimineata un meniu si vreau neaparat sa-l respect. Pana acum am reusit cu brio. La pranz mi-am facut un deliciu cu brocoli, ciuperci, ricotta si chiftelute fripte din piept de pui, totul dat la cuptor si presarat cu putin cascaval. YUMMY! Pentru asta seara am in plan o minunata salata de ton si daca totul merge conform planului, nu voi mai iesi din schema cu grasimile .
Cum am fost cumintica si am facut sport de 3 zile in coace, astazi e pauza. Doar teoretic pentru ca practic vrem sa mergem la patinoar deseara si poate 30 de minute de patinat mai ard si ele ceva. Cum luni e zi de cantar, cred ca fac pauza de sport si duminica si mai tai din sare cum ne-a sfatuit Eva). Acestea fiind zise, draga Jurnalule, te las sanatos, voios si voinic...ii dau sa pape celei mici si o scot la o plimbare mai lunga. Tare-i frumos afara!
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]