View Single Post
  #1160 (permalink)  
Vechi 06 apr 2010, 19:12:46
Fulguta's Avatar
Fulguta Fulguta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 15 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 46
Dieta: Mancat sanatos si sport
Date: 165cm, 56kg
Mesaje: 7.578
Aprecieri acordate: 851
Am fost apreciat(a) de 2.062 ori in 565 mesaje
Implicit Re: Ai peste 30 ani? Vino aici sa ne cunoastem :)

Citat:
Anterior postat de crina38 Vezi mesajul
nu imi mai trebuie alta.In plus , este si catelul.Pe cealalta pisica am luat-o odata cu catelul si erau cei mai buni prieteni.Au crescut impreuna.Daca stii ce puteau face impreuna, cum se jucau...Acum nu stiu dc catelul va mai suporta alta pisica.Si sa se intample ca si cu prima...Ca eu nu vreau sa o castrez.
Eu de cand mi-a murit primul meu caine( cainele tineretii mele, aveam 19 ani cand l-am luat--un schnauzer urias, o frumusete) nu ma mai uit nici la filme care au un animal intr-un rol.Stiu ca la un moment dat in film , animalul va suferi,poate chiar muri , si nu mai vreau sa vad asta
Sa vezi ce draguta e acum cateaua ( ciobanescul mioritic actual)dupa ce o spal si o pieptan, e un bulgare alb.Si e foarte afectuoasa si iubitoare in general.Dar lasa mult par
Stiu si eu ce inseamna sa suferi din cauza unui catel ce a murit,eu nu mi-am revenit 1 luna,plangeam non-stop,am facut depresie,pe bune.
Am avut un Collie si mi-a murit in brate ,l-am dus la vacinul anual si am lesinat cand am vz cum il face,am lesinat ,adica am cazut jos,nu era doctorul lui si i l-a facut o asistenta,cu o asa rautate si la bruscat....incat mi sa facut rau,dupa ce mi-am revenit eram pe jos intinsa si aia ma uda pe fata,de atunci nu a mai fost sanatos,a facut o galma mare care sa infectat......1 saptamana l-am hranit cu seringa si manca numai de la mine,tin minte ca in ultima zi i se inclestase gurita si nu mai vrea sa manance,facea numai cu sange.....dormeam numai cu el,nu mai m-am dus la munca cat a fost el bolnav,imi luasem concediu,dar tot a murit,de aceea nu mai am incredere in medici de nici un fel,am ajuns sa-i urasc si acum sufar dupa el chiar daca au trecut 7 ani,avea 5 ani !
1198063956collie.jpg
__________________

Fulguta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2076 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1559 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1560 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]