Acum am terminat si eu cu "gateala"
Iata ce am facut:
Ciuperci la cuptor: am calit intr-o lg de ME o ceapa, un ardei, si cotoarele de la ciupercute apoi am adaugat o lg de pasta tomate conforma( fara adaosuri), am condimentat si am mai lasat putin pe foc. Am umplut ciupercutele, le-am asezat intr-o tava unsa cu o picatura ME si am presarat deasupra cascaval ras, apoi am facut un sos dintr-o lg pasta tomate si apa pe care l-am turnat printre ele.
Painica de tip Wasa: am folosit faina de secara(40%) si tarate de grau(60%)
Bors din pulpe pui : am fiert 4 pulpe inf de pui cu o ceapa, un ardei, un dovlecel, am adaugat rosii tocate conservate in casa si sare. Am lasat sa fiarba dupa care am adaugat bors dupa gust( mie imi place mai acru), patrunjel verde tocat si leustean. Am dres cu o lg de smantana 15% ( sper ca e ok, nu?)