View Single Post
  #11729 (permalink)  
Vechi 26 sep 2012, 12:03:35
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Diana,

Eu una stiu ce inseamna sa te simti dezgustata de propriul corp, chiar daca nu ai zeci de kg in plus, iar asta sa-ti guverneze in totalitate ziua sau chiar viata. Insa ajunsesem intr-un punct la un moment dat in care mi-am dat seama ca am de ales fie sa fac ceva concret si cu rabdare, fie sa nu ma mai lamentez daca nu schimb ceva.

Si motivele financiare sunt un impediment, insa o dau ca exemplu pe Codruta, care are o situatie similara, insa demonstreaza ca totusi se poate.
Taratele de ovaz posibil sa fie cam cat biscuitii -nu stiu ca de-astia nu consum, stiu ca tu ai zis ca nu consumi zilnic, dar chiar si asa, negrese etc , totul se aduna -si te vor tine si satula, si mai mult timp. Incearca pe cat posibil sa mananci legume, pentru ca sunt extrem de importante in dieta; daca faci o ciorba asta te tine iar cateva zile...etc etc.

Si cel mai important, asuma-ti faptul ca daca nu mananci corect suficient timp, nu vei intra in procesul de slabire...pentru a pierde 1 kg trebuie sa consumi in jur de 7000 de calorii, deci fii realista si incearca sa controlezi senzatia de esec atunci cand nu vezi scaderea pe cantar, trage aer in piept si propune-ti ca urmatoarea masa sa fie mai buna, pas cu pas.

Azi alege micii, fara cartofi prajiti.

Te pup si hai ca suntem alaturi de tine, ai insa rabdare, rezultate notabile fara multa munca nu exista!
Buna, Anca, draga mea!
Citind mesajul tau imi dau seama ce absurda sunt uneoriSerios....Absurda si nerabdatoare, pretentioasa si irationala. Da, stiu ca ai dreptate. Pe Codruta si nu numai pe ea, mai sunt cateva slabute ambitioase pe aici, le urmaresc zilnic jurnalel si ma minunez de ambitia lor. Stiu ca si eu sunt ambitioasa si am vointa,dar uneori "calitatile" enumerate mai sus troneaza

Am mancat 2 frigarui cu ceva carne (banuiesc ca a fost si de porc pe acolo,desi am nimerit si cateva bucatele de piept de pui), ardei,ceapa + 10-12 paie de cartofi prajiti, maxim 12 au fost, din aia din comert congelati si prajiti, sunt usori, ma gandesc ca nu au fost asa mult la cantar. O sa incerc sa aproximez cumva +o bucatica de TiramisuDeseara urgent Tae-bo+shred, ca aseara.
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]