View Single Post
  #1174 (permalink)  
Vechi 06 sep 2010, 22:19:44
CezaraCezarului's Avatar
CezaraCezarului CezaraCezarului este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 15 feb 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Bun-simț
Date: 170cm, 69.7kg
Mesaje: 1.720
Aprecieri acordate: 156
Am fost apreciat(a) de 573 ori in 246 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de MCS Vezi mesajul
asa iti spuneau?! De altfel, e sugestiv si titlul...
Pai in cazul asta ai fost o finuta sa le spui doar
Citat:
Anterior postat de MCS Vezi mesajul
PAPAPAPAPA...De la mine auzeau mai mult si mai rau
Sper sa resuscitezi bicicleta sa-ti poti continua pedalarea pana revii in Bucuresti. Eu am avut una si am dat-o acum cateva luni, ti-o dadeam tie cu drag daca o mai aveam.
Hihihi..nu stiu daca o sa ajung ca tanti din poza, dar eu sunt perseverenta. Si asa mi s-a nazarit mie in oglinda ca parca am mai dat jos din burta Apropos de perseverenta, o sa povestesc la mine in jurnal prestatia din seara asta la sala la ora de Step&Dance, sa va distrati si voi, ca instructoarea s-a tavalit de ras


Ti-as fi zis ca ai facut rau ca ai dat bicicleta, dar vad ca ai tu alt fel de sport drag, asa ca nu mai comentez. Cat de skinny bitches... cred ca singurele momente in care am avut pulsul cat de cat mai rapid au fost cele in care imi imaginam ca intru in monitor si le strang de gat cu propriile picioare subtiri. Dar nu vreau sa incit la violenta, eu sunt o persoana calma, foaaarte calma. , pardon

Daca ti se pare ca s-a dus din burtica, sunt multe sanse sa fie adevarat, noua mai degraba ne este usor sa vedem partile negative; asa ca daca ai vazut ceva "de bine", e mai mult decat excelent. Si cu sinceritate cred ca daca ai vrea sa ajungi ca muscle-woman, ai putea. Cu toate am putea. Pentru mine momentan singurul dusman veritabil ramane timpul, dar din moment ce si pe asta tot omul l-a inventat, il pacalesc eu cumva.
__________________

शान्तिः शान्तिः शान्तिः
Don't give up on your dreams, go back to sleep.

CezaraCezarului, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2210 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1693 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1306 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]