Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #1176 (permalink)  
Vechi 04 aug 2010, 11:47:16
RaluRalu's Avatar
RaluRalu RaluRalu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 14 iun 2010
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 44
Date: 164cm, 61.3kg
Mesaje: 3.563
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Buna, dragele mele!
Incercati sa nu va lasati coplesite de perioada de stagnare... De cand m-am inscris pe site, am " rasfoit" multe jurnale si am vazut ca multe dintre slabute s-au confruntat de-a lungul dietei cu una sau mai multe perioade de stagnare... In unele cazuri a durat chiar si o luna ( sau poate chiar mai bine) aceasta perioada de stagnare Dar nu au renuntat si au mers mai departe cu aceeasi ambitie, hotarare, inversunare si, in cele din urma, au reusit Cu ambitie si perseverenta vom reusi si noi Important este sa continuam sa papam sanatos si sa facem si sport Nu are cum sa nu iasa ceva bun din asta, pana la urma... Dar trebuie sa gandim pozitiv!!! Conteaza foarte mult atitudinea pozitiva... Daca ne gandim doar la esec, la stagnari, etc. pana la urma asa se intampla ( cum spune si o zicala din popor: " de ce ti-e frica, nu scapi" ).
Eu va doresc multa bafta in continuare in lupta cu kilogramele, putere sa reusiti sa depasiti perioadele mai putin placute si multa multa AMBITIE!
Va pup dulce si va imbratisez cu drag
Va doresc o zi minunata ca voi!
RaluRalu, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
RaluRalu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2060 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1543 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1027 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]