View Single Post
  #1180 (permalink)  
Vechi 07 sep 2010, 11:56:46
mitzy's Avatar
mitzy mitzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Weight Watchers
Date: 167cm, 78.9kg
Mesaje: 1.759
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Dianei, sau al desertaciunii desertaciunilor.

Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul


Cu o mica intarziere, am ajuns si online. Tu cum reusesti sa te trezesti asa de devreme? Eu de multe ori aleg sa dorm mai mult ca sa mai aman confruntarea cu "realitate", somnul e ascunzatoarea mea draga. Mi-a placut primul mesaj vazut azi, mi-a placut ca a fost de la tine si tot ce mi-ai urat. Acelasi lucru mi-l doresc si pentru tine, astept sa vad imortalizate la mine sau la tine in jurnal 25 de minute de bicicleta macar!
Citat:
Anterior postat de CezaraCezarului Vezi mesajul
Si daca ramuri bat in geam si am deschis ochii... de ce sa mai astept? Merg sa imi fac o omleta cu "de toate" si apoi uneltele de reparat bicicleta. Azi ori o stric de tot si raman numai cu plastic topit pe podea, ori o repar si va merge mai bine ca niciodata. Nu exista nicio cale de mijloc. Am avut o noapte tare agitata, m-am ridicat din pat pe la 10 pentru a scapa de vise. Ba visam ca toate prietenele mele se casatoresc, ba ca fac cumparaturi in Italia, ba ca ma fugaresc barbati frumosi pe strada. Deci nimic mai departe de adevar. Pe la 7 dimineata mi se facuse mila de matza lasata in curte de ai mei care miorlaia la usa, asa ca am adus-o in pat sa dormim. Nu stiu cum am putut sa imi imaginez ca matza ar fi fost dispusa sa doarma, din moment consecintele au fost tragice: mi-a sarit si in cap, m-a muscat de ureche, de maini, s-a bagat pe sub patura si a inceput sa imi calareasca picioarele. Bad kitty, bad kitty! Si pe langa toate maruntisurile mele... sa va mai urez si voua cate ceva - o zi insorita, cu meniuri delicioase si sarace in calorii!


Ma faci sa radcum de ma trezesc asa dimineata?Pai eu nu vreau asta mai ales ca nu am de mers nicaieri asa cu noaptea in cap dar are grija taticul meu si "drag" sa tranteasca toate usile posibile si imposibile asa ca...azi la 6:38 fix eram in picioare si speriata de mama focului ca nu stiam ce se intampla...conform spuselor lui cica s-a facut curent dar la mine cum Doamne iarta-ma nu se face... doar cand le inchide el se face


Nu cred ca voi avea timp azi de bicla, trebuie sa ma fac mumoasa pt maine si ma duc sa imi recuperez ojele de french mai dupa-masa deci ziua de azi este declarata zi de spa la domiciliu si plimbat pana la ....ooops era sa scriu pe unde locuiesc....imi luam o infractiune de nota 10 bine ca mi-am dat seama la timp cum spuneam trebuie sa ma deplasez 6 statii mai departe de casa mea pt a-mi recupera ustensilele pt french.App. eu imi fac french albastru, o sa pun poze.


Cat despre visele tale ce sa iti spun, eu una nu ma marit pe mine te poti inca baza glumesc...dar oricum nu ma marit Cumparaturile alea in Italia erau hainute sau alimente?Si in final, matza aia a ta sufera de vreo boala nervoasa? Ca prea face urat, ale mele-s cuminti foc.
Imagini ataşate
File Type: jpg 13072010(003).jpg (350,0 KB, 8 vizualizări)
mitzy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2102 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1585 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 811 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]