View Single Post
  #119 (permalink)  
Vechi 19 aug 2011, 12:45:16
laurytas's Avatar
laurytas laurytas este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 06 aug 2011
Locaţie: Huelva, Spania
Dieta: hipocalorica personalizata
Date: 158cm, 60kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Sunteti vreuna vegetariana?

Citat:
Anterior postat de rocrinamex Vezi mesajul
eu sunt vegetariana de 4 ani deja...si credeti-ma ca ma simt foarte bine. Eu am renuntat mai intai la carnea de porc, rata, gasca..in principiu mancam doar pui, curcan si uneori vita. Nu-mi place pestele, asa c aici nu a trebuit sa las nimic. A fost decizia mea si nu am suferit deloc..cand eram in tara si mama gatea mereu, pregatea cu carne, si varianta vegetariana pentru mine..la inceput mi s-a parut ca se chinuie sa faca mancare, dar dupa un timp a inceput sa pregateasca mai mult vegetarian, pentru ca era mai bun (chiar si la gust). Eu sunt singura vegetariana in familie, si ei ma respecta. Acum, problema mea a fost ca m-am ingrasat..contrar asteptarilor. Eram slaba cand am inceput dieta vegetariana, dar nu am fost foarte atenta la cum trebuie sa ma alimentez, doar era ceva nou pentru mine. Am inceput la 17 ani..si ma ingrasam constant..in fine, nu era ceva extraordinar si nu am luat in seama. Acum cantareac 64 kg, la 1.70 m, si sunt in proces de slabire. Oua nu manac decat ocazional, pentru ca nu imi plac, iar branza..o ador, dar unde sunt acum nu e prea buna (in mexic)..imi place branza europeana deci, in concluzie sunt aproape vegan..doar o zi pe saptamana manac cu branza, si asta numai daca am ocazia planuiesc dupa ce termin faculatea si nu o sa fiu la casa mea, mancand ceea ce vreau, fara sa fiu stresata cu rutina si lipsa de timp din studentie, o sa adopt raw life style..ma atrage si sincer, nu cred ca as suferi. Sunt sigura ca sunteti speriate si o sa mi ziceti ca nu e o buna idee, dar va incurajez sa cititi mai mult depre asta..

mentionez ca am ceva probleme de sanatate, iar faptul ca nu manac carne, nu beau carbogazoase si alte chestii..ma ajuta enorm
buna, draguta! Vreau sa spun ca in cuvintele tale ma regasesc. Eu am aproape un an de cand sunt vegetariana, iar trecerea mea de de la un stil de viata la altul a fost destul de brusc ( de la o zi la alta). Am luat aceasta decizie dupa multe informatii si nu regret deloc. Ca si tine, sunt singura vegetariana din familie. In privinta sanatatii ma simt mult mai bine decat atunci cand comsumam carne, iar in ceea ce priveste animalele, am invatat sa le respect muuuuuuuuuuuult si sa ma gandesc la suferinta lor. Ca si tine ador branza , oua mananc putine iar lapte doar de soia. Ma simt excelent! Mult succes cu studiile si multa bafta in viata!
laurytas, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1906 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1389 kcal/zi. Pentru a slăbi 3-4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1132 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat