View Single Post
  #11943 (permalink)  
Vechi 31 oct 2011, 14:48:11
barbuta's Avatar
barbuta barbuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2010
Locaţie: bucuresti, Romania
Dieta: dieta cu 5 mese
Date: 165cm, 102kg
Mesaje: 5.578
Aprecieri acordate: 1.083
Am fost apreciat(a) de 885 ori in 613 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 ani! (etaj VI)

Citat:
Anterior postat de marilo Vezi mesajul
Roxana , ma crezi sau nu , tu esti o persoana care mi-a placut de la inceput tocmai pt.ca esti mai retrasa, care spune putin dar care cred ca simte multe. Stiu tot ce ai vrut tu sa spui pe forum ( NU PIERD NICI UN MESJ), si cred ca pot sa-ti inteleg starea. Esti pe un drum bun si curand o sa-ti fie mai bine din multe puncte de vedere.
Stii, iti spun din experienta mea , sa nu-ti pierzi niciodata increderea in tine. Tu esti cea care te scoate si tot tu cea care te baga in starea pe care o ai. Concentreaza-te si vezi ce este bun in viata ta si bucura-te .
iti multumesc ptr vorbele frumoase chiar mai pus pe ginduri si ai dreptate chiar daca am 30 de ani am trecut prin multe cit timp am avut incredere in mine mia mers ff bine acum cind am inceput sa ma desconsider imi merge ff prost asa ca gata
__________________
barbuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2307 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1790 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1533 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]