View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 29 mai 2012, 23:51:24
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XI)

Citat:
Anterior postat de Michelina Vezi mesajul


Mor de ciuda ca maine trebuie sa merg dis de dimineata undeva si nu pot face gimnastica - tocmai mi-am descarcat exercitiile lui Tracy Anderson pentru abdomen - si eram tare curioasa cum sunt - par faine din ce am vazut. dar am sa ma multumesc cu cele 4 ore de calcat rufe din seara asta. se pun ca efort fizic pentru Dukan? Poate s-o indrepta si vremea maine sa ies pe stadion - poate mersul sa-mi rezolve constipatia fizica ( ca cea psihica am revarsat-o pe biata Amirah - e fapt chiar ma amuza cum aparea seara si spunea ce delicateturi a consumat)
pai Miche..aseza rufele cam la cativa metri departare de tine..(eventual tu stai in living si mergi dupa ele pana in dormitor- sa fie cumva la un alt etaj..sau la capat de hol.. si punele jos ca sa te apleci de cate ori trebuie sa iei alta haina!! Atunci se adauga la dukan!!! hai ca glumesc..s anu te superi..Lasa ca faci exercitii maine cand ajungi acasa. spor la calcat.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].