View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 06 apr 2011, 20:33:13
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Beacska - Grasuta de cand ma stiu... slabuta cu ajutorul vostru

Citat:
Anterior postat de Beacska Vezi mesajul
Multumesc pentru incurajari Alexandra.
In legatura cu Montignac ...am si eu cartile lui si le-am citit ,doar ca dupa cum am spus, sunt intr-o perioada cam lunga de stagnare (cam 2 luni) si ca sa-mi dau un imbold si sa nu im pierd vointa , am hotarat sa numar si caloriile , mancand in acelasi timp dupa principiile lui Monti....Tu ai avut perioada de stagnare ? Daca da , cum ai trecut peste ea ?

Eu nu am avut nicio faza platou, si sa stii ca si eu imi numar caloriile, dar fiindca fac sport mananc in jur de 1800-1900 cal/zi! Sa stii ca in faza de platou, organismul se lupta cu acele grasimi stocate de mult...! Deci nu iti face griji!

Maioneza nu trebuia sa o tai, era ff bine pusa acolo...dar doar daca era facuta in casa, ca astea din comert pe langa aditivi, au si zahar!

Te-as sfatui, daca tot esti in aceasta perioada de platou, sa iti asculti organismul si sa vezi ca nu cumva sa nu ii priasca ceva, si de aceea sa stagneze! Poate nu bei destule lichide, sau poate mananci prea multe lactate, care te opresc din a slabi, mai ales daca ai un target mare! Si fibrele sunt fff importante, de aceea daca suntem in sezon, ai putea manca mai multe legume!

O seara minunata!
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]