View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 16:33:32
AnutzaMariutza's Avatar
AnutzaMariutza AnutzaMariutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 apr 2011
Locaţie: Budapesta, Ungaria
Vârsta: 34
Dieta: mancat sanatos!
Date: 165cm, 64.4kg
Mesaje: 33
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul gandurilor mele! AnutzaMariutza

Citat:
Anterior postat de CrisetenO Vezi mesajul
Salut Anutza si bine ai venit intre noi!

Astept cu nerabdare sa ne spui mai multe despre tine, mai ales in ceea ce priveste programul tau zilnic, obiceiurile alimentare, unde mananci si cu cine, cat de mult gatesti, ce anume poti/stii/iti place sa gatesti etc.

La prima vedere, am un sfat si doua sugestii care poate iti vor fi de folos. Sfatul meu este: lasa-te de produsele degresate. Cunosc atractia lor -- si eu am fost foarte mult timp aproape dependenta de ele -- dar ca si cu produsele cu zero zahar, aceste produse sunt foarte bogate in chimicale. Si daca, spre deosebire de indulcitorii care sunt otrava curata, produsele degresate nu sunt chiar asa de rele, procesul dintre stadiul de semi-degresat la degresat e foarte, foarte chimic, si mananci 1/2 de tabel periodic la fiecare lingura de lactate degresate. Iti recomand cu multa caldura sa treci la lactate semi-degresate.


Acum sugestiile. In primul rand: desi laptele cu cereale si pentru mine e cat se poate de ok, imi dau seama ca de fapt ma umflu mai tare de la el, si tind sa mananc mai multe cereale daca le mananc cu lapte decat daca le mananc cu iaurt (asta din cauza ca "incape" mai putin intr-o lingura de lapte decat intr-una de iaurt si deci intind laptele pentru mai multe cereale...)

In al doilea rand: intre alimentele tale favorite nu ai pomenit pestele si carnea slaba rosie (gen carne de vitel). Ambele sunt foarte importante pentru dieta ta, carnea rosie pentru ca iti da fier si pentru ca e mai greu sa falsifici carnea de vitel decat cea de pui (in sensul ca puiului i se dau hormoni ca sa se maturizeze, dar la vitel e mult mai greu). Iar de peste -- si mai ales de peste in gen somon, macrou, etc, care are grasimi naturale -- ai nevoie pentru ca sa digeri calciul si ca sa-ti iei uleiuri naturale!

Iti urez mult spor la slabit si te astept cu meniuri. Cu mult drag,

Cristina
Buna Cristina,
Multumesc mult pentru sfaturi!Intradevar la zaharina si cola zero ar trebui sa renunt de tot!Cat despre lapte,nu pot spune ca,consum ff mult!Eu nu mananc cereale cu zahar,mananac fulgi de ovaz pe care ii fierb in maxim 50 de ml de lapte dimineata,deci nu ff mult!In rest,daca beau o cafea o beau cu lapte gras 3,5%,ca numai din ala au la cafenele...si cel condensat are 10%deci prefer asa!Carne intradevar mananc mai mult de pui,ar trebui sa bag si vita,dar sincer ma enerveaza ca e ff tare si ma dor maselele de la ea!In rest mananc fructe,legume fierte sau crude..incerc sa nu prajesc nimic in ulei..uleiul il folosesc doar pe cel de masline si doar crud in salate!In weekend imi mai fac cate o pofta,pizza sau ceva,dar in cantitati mici..si cat mai usoara!In ultima perioada cam am luat-o razna cu pizza si trebuie sa fac ceva in privinta asta!
Cu sportul acum!De 4 luni de zile fac sport ff intens!Alerg in fiecare zi 50 de minute la banda,fac stepper,merg de 3 ori pe saptamana la spinning,si lucrez de 3-4 ori pe saptamana fitness in sala cu greutati!Incerc sa imi fac un stil de viata cat mai sanatos,sa nu consider ca asta este o dieta pe termen scurt,ci ca imi formez niste obiceiuri pentru toata viata!Orice sfat si idee e mai mult decat ff bine primit!Te mai astept pe la mine cu sfaturi!Sa ai o duminica frumoasa!
AnutzaMariutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2323 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1806 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1290 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]